به گزارش کوردپیام به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان پیرانشهر؛ کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت، پنچشنبه بیست ویکم اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ یک کارگاه شیرینی پزی در شهرستان پیرانشهر و یک رستوران بین راهی در مسیر پایانه مرزی تمرچین را بدلیل عدم رعایت قوانین و مقررات بهداشتی و استفاده از مواد اولیه غیر […]
به گزارش کوردپیام به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان پیرانشهر؛ کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت، پنچشنبه بیست ویکم اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ یک کارگاه شیرینی پزی در شهرستان پیرانشهر و یک رستوران بین راهی در مسیر پایانه مرزی تمرچین را بدلیل عدم رعایت قوانین و مقررات بهداشتی و استفاده از مواد اولیه غیر بهداشتی و تاریخ گذشته پلمپ کردند./
وی افزود: در پی اجرای طرح تشدید نظارت و ضربتی بر اماکن و مراکز تهیه و توزیع و عرضه مواد غذایی با هوشیاری کارشناسان سلامت محیط وکار به علت استفاده یکی از کارگاههای شیرینی پزی از رنگهای غیر مجاز و غیر خوراکی در پخت شیرینی های خود، این واحد تولیدی پلمپ شد. همچنین یک رستوران بین راهی در جاده مرز تمرچین به دلیل عرضه قلیان و دخانیات بدون مجوز و عدم رعایت بهداشت فردی و محیطی نیز پلمپ گردید.
✍پایگاه خبری کوردپیام – منطقه موکریان https://t.me/joinchat/AAAAAD7OW5JAzINYJaR6Yg
این مطلب بدون برچسب می باشد.